zomorodyadak-adv

روغن کاری موتور (بخش دوم)

روغن کاری موتور

موتور به وسیله روغن موجود در کارتل روغن کاری می شود. روغن موتور که بین 4 تا 6 لیتر است توسط اویل پمپ مکیده شده و پس از تصفیه به وسیله فیلتر با فشار معینی به مدار روغن کاری ارسال شده و سپس به یاتاقان های اصلی و فرعی هدایت می گردد.

ادامه مطلب...

روغن کاری موتور (بخش اول)

روغن کاری موتور

در موتور قطعات متحرک زیادی وجود دارد که تحت فشار کار می کنند مانند چرخ ها که بار اتومبیل را تحمل می کنند. اگر در چرخ ها وسایل کاهنده نیروی اصطکاک به کار نرود در اثر افزایش نیروی اصطکاک محورها و یاتاقان های چرخ آنقدر گرم می شوند که ذوب می گردند. این وسایل بلبرینگ ها و رولربرینگ ها می باشند.

ادامه مطلب...

سوخت و احتراق (بخش آخر)

سوخت و احتراق

در یک موتور ردیفی وقتی از جلو نگاه می کنیم، شماره های سیلندر از جلو نام گذاری می شود یعنی سیلندری که به پروانه نزدیک تر است شماره یک و سیلندری که به فلایویل نزدیک تر است، شماره آخر را به خود اختصاص می دهد. به جز در اتومبیل پژو که سیلندر ها از عقب شماره گذاری می شوند.

ادامه مطلب...

سوخت و احتراق (بخش چهارم)

سوخت و احتراق

در موقع پایین رفتن پیستون در کورس مکش، مخلوط سوخت و هوا به علت ایجاد خلأ در سیلندر از دریچه گاز وارد سیلندر می شود.

ادامه مطلب...

سوخت و احتراق (بخش سوم)

سوخت و احتراق

گاز طبیعی سوختی است که به صورت طبیعی در زمین های نفت خیز یافت می شود. ماده اصلی این گاز که حدود 90 تا % 95 آن را تشکیل می دهد گاز متان (CH2) می باشد، این گاز به همراه مواد دیگری از قبیل % 4 نیتروژن، % 4 اتان و 1 تا % 2 پروپان می باشد. متان گازی گلخانه ای با پتانسیل گرم کردن زمین به میزان ده برابر CO2 است.

ادامه مطلب...

سوخت و احتراق (بخش دوم)

سوخت و احتراق

مهم ترین سوخت در سوخت های جایگزین، متان یا گاز طبیعی فشرده، پروپان یا همان گاز نفتی مایع، الکل ها و هیدروژن می باشد. آلودگی مواد منتشر شده از احتراق این سوخت ها به مراتب کمتر از مقادیر مشابه برای بنزین و سوخت های دیزلی می باشد.

ادامه مطلب...

سوخت و احتراق (بخش اول)

سوخت و احتراق

افزودنی های بنزین شامل بهبود دهنده های عدد اکتان، ضد یخ برای جلوگیری از ی خزدگی سوخت، شوینده ها جهت کنترل رسوب روی انژکتور ها و سوپاپ ها، زنگ بر و آنتی اکسیدان جهت کاهش تشکیل چسبندگی در بنزین ذخیره شده در باک می باشند.

ادامه مطلب...

سیستم سوخت رسانی خودرو گازسوز + اجزاء

تصویر خبر

ایتالیا به عنوان اولین کشور استفاده کننده گاز طبیعی در خودرو شناخته شد این اقدام در اوایل سال 1910 صورت گرفت. در سال 1930 استفاده از گاز طبیعی به صورت چشمگیری در جهان گسترش یافت. در ایران نیز اولین بار در سال 1356 طرح گاز سوز کردن خودرو ها به صورت آزمایشی در شیراز با تبدیل 1200 دستگاه سواری به مرحله اجرا درآمد، همچنین مشابه این طرح در مشهد نیز در سال 1366 اجرا شد.

ادامه مطلب...

سیستم سوخت رسانی انژکتوری، مزایا و معایب

تصویر خبر

امروزه سیستم های سوخت و جرقه با توجه به رشد و پیشرفت خودرو ها جهت تأمین نیاز های مشتریان به سوی سیستم های الکترونیکی و دقیق هدایت شده اند، این سیستم ها باید به گونه ای باشند، که خودرو به صورت حساب شده بهترین شتاب، قدرت، و کمترین مصرف سوخت و حداقل آلودگی را داشته باشد و بتواند به صورت خودکار با محیط های مختلف سازگار شده و همچنین به صورت اتوماتیک تنظیم شود.

ادامه مطلب...

آشنایی با اجزای سیستم سوخت رسانی و تعمیر آنها

آشنایی با اجزای سیستم سوخت رسانی و تعمیر آنها

باک بنزین:

باک مخزنی است که سوخت در ان نگهداری می شود. باک ها باید از جنسی ساخته شوند، تا سوخت را به صورت مناسب نگه داری کنند که معمولاً آنها از فلزات یا پلاستیک می سازند. باک ها باید در برابر صدمات احتمالی و حوادث مقاوم باشد به همین منظور آن را در محل مناسبی در خودرو قرار می دهند. برای جلوگیری از اکسید شدن، سطح داخلی باک را گالوانیزه می کنند.

ادامه مطلب...

آیا ضدیخ خراب میشود؟

ضد یخ

بله با گذشت زمان ضد یخ خراب میشود، ولی در بیشتر خودروهای مدل جدید تا زمانی که کارکرد ماشین به 160000 کیلومتر(100000مایل) نرسیده واتفاق غیر طبیعی هم نیفتاده لازم نیست ضد یخ ماشین را عوض کنید. احتمالا لازم است در خودروهای مدل قدیمی ترچند بار ضد یخ را تعویض کنید. پس برای اطمینان از این امر باید به دفترچه راهنمای خود رویتان توجه کنید.

 

ادامه مطلب...